Het Instrumentenco. van DongGuanhongtuo, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

SG001 de plastic dichtheid en smeltingsindex standaardproducten werden onafhankelijk ontwikkeld door Hongtuo

Van goede kwaliteit Edel metaalmeetapparaat voor verkoop
Van goede kwaliteit Edel metaalmeetapparaat voor verkoop
Wij gebruiken hier dh-300 in Madison en het werkt goed voor ons. De steekproefgrootte die wij is 3“ x 3“ hebben gebruikt die over de maximum grootte zijn. Beter zou zijn als één van de andere modellen een grotere steekproefgrootte kan gebruiken.

—— Tony Warrington

Ik ben werkelijk zeer tevreden. Ernstig en snel team. Efficiënt na de verkoopdienst. Ik adviseer dit bedrijf. zeer snelle levertijd. Goede prijzen.

—— Jean luc di vanno

Producto DE calidad. Envíorápido. Volveré comprar. Gracias

—— sorribas van Jordi

Mercidu suivi DE colis et d'avoir fait le maximum van Ce gieten une livraison très-rapide comme promis

—— Jean Bourlet

uitstekende vendeur, réponds très-de post van rapidementau. reçu Engels 1 semaine DE La chine vers La Frankrijk.

—— gilbert munoz

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

SG001 de plastic dichtheid en smeltingsindex standaardproducten werden onafhankelijk ontwikkeld door Hongtuo

SG001 de plastic dichtheid en smeltingsindex standaardproducten werden onafhankelijk ontwikkeld door Hongtuo

De nauwkeurigheid van de rubber en de dichtheid van de plastiekenindustrie en smeltingsresultaten van de indextest is altijd één van de problemen geweest die door rubber en plastiekenvaklieden onder ogen worden gezien. Aangezien de productiekosten jaar na jaar stijgen, wordt de kwaliteitscontrole een probleem dat alle productiebedrijven moeten onder ogen zien en controleren. Hoe te en bevestig snel effectief de nauwkeurigheid van de testresultaten van de densitometer en de smeltingsindexeerder die door u wordt gekocht is een zorg van vele collectieve kwaliteitssupervisors geworden.

om de de twijfels en problemen van de klant, Hongtuo en de van de derdeonderzoek en ontwikkeling bedrijf gezamenlijk ontwikkelde plastic normen voor de controle van de nauwkeurigheid met de rubber en van de plastiekenindustrie dichtheid en de test van de smeltingsindex, na de moeilijkheden van de twee bedrijven op te lossen, gegevens wordt delen, herhaald Getest en overgegaan de SGS van het derdegezag test en certificatie, het officieel gebracht op de markt op 1 December, 2018, is het merken van het Instrument van Dongguan Hongtuo de eerste fabrikant van polymeer het testen instrumenten in China om plastic referentiematerialen te verstrekken. Het plastic de dichtheidsstandaardteeltmateriaal van SG001 kan worden gebruikt om de dagelijkse testresultaten te verifiëren en de behoefte aan klanten op te lossen om testgegevens zelf-te kalibreren wanneer dagelijks het gebruiken van het instrument.

Het plastic standaardteeltmateriaal heeft de kenmerken van stabiele fysische eigenschap, het lage tarief van de waterabsorptie, eenvoudige opslag, en kan bij normale temperatuur worden opgeslagen. In de dagelijkse test, als het noodzakelijk is om te verifiëren dat het testresultaat van het instrument correct is, kan de substantie voor controletest worden gebruikt, daardoor bepalend of het testresultaat van het instrument een probleem heeft, zodat het testresultaat van het instrument effectief kan worden gecontroleerd. De vaklieden in de plastiekenindustrie willen een plastic referentiemateriaal hebben om de nauwkeurigheid van de resultaten van de instrumententest te bewijzen wanneer het kopen van en het gebruiken van de instrumenten van HTC. De introductie van het plastic referentiemateriaal van HTC heeft SG001 fundamenteel dit probleem opgelost dat lang teisterde de industrie heeft. Het probleem is dat de gemeten gegevens goed gedocumenteerd zijn; het belangrijkste ding moet de nauwkeurigheid van de test verbeteren.

Bartijd : 2018-12-20 15:54:10 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Julie Zhong

Tel.: 86-769-2240-3424

Fax: 86-769-2318-1253

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)