Het Instrumentenco. van DongGuanhongtuo, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Edel metaalmeetapparaat voor verkoop
Van goede kwaliteit Edel metaalmeetapparaat voor verkoop
Wij gebruiken hier dh-300 in Madison en het werkt goed voor ons. De steekproefgrootte die wij is 3“ x 3“ hebben gebruikt die over de maximum grootte zijn. Beter zou zijn als één van de andere modellen een grotere steekproefgrootte kan gebruiken.

—— Tony Warrington

Ik ben werkelijk zeer tevreden. Ernstig en snel team. Efficiënt na de verkoopdienst. Ik adviseer dit bedrijf. zeer snelle levertijd. Goede prijzen.

—— Jean luc di vanno

Producto DE calidad. Envíorápido. Volveré comprar. Gracias

—— sorribas van Jordi

Mercidu suivi DE colis et d'avoir fait le maximum van Ce gieten une livraison très-rapide comme promis

—— Jean Bourlet

uitstekende vendeur, réponds très-de post van rapidementau. reçu Engels 1 semaine DE La chine vers La Frankrijk.

—— gilbert munoz

Ik ben online Chatten Nu

DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd
Hal Kantoor Modellen productielijn workshop Het bezoeken Meeting Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : DahoMeter, Quarrz
Aantal werknemers : 100~120
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 70% - 80%

Aangezien het in 2002 werd gevestigd, Daho-heeft de Meter zich in dichtheids testend gebied bij zich het ontwikkelen, het vernieuwen en het produceren gespecialiseerd. en heeft gewijd om densimeter van hoge precisie, gemakkelijke verrichting en goede duurzaamheid te voorzien. Tegenwoordig is het het meest bekende professionele densimetermerk in China na gekregen grote inspanningen voor decennia. Het is kan een wideness van gebied met inbegrip van vast lichaam, poreusheidsvast lichaam, poeder, vloeistof steunen., enz. en ander testend programma met betrekking tot dichtheid.

De Dahometer is het merk dat het grootste marktaandeel in China, samen met de beste kwaliteit en de capaciteit heeft om de voltooide dienst te verlenen, in het buitenland breiden wij de zaken aan uit.

Het kernconcurrentievermogen is de ziel van merk om zich te overleven en te ontwikkelen. wat het uiterste voordeel van Daho-Meter is is professioneel, technologie, kwaliteit en de dienst. wij begrijpen diep dat de sleutel om markt te winnen op de tevredenheid van klanten, daarom, professionele technologie gebaseerd is, zouden de betrouwbare kwaliteit en in time dienst de noodzakelijke elementen zijn die klanten beter onderhouden. Anderzijds, Daho-volledig voert de Meter de beheersfilosofie uit die „klantenprioriteit, kwaliteit is, de dienst“ en eerst de de dienstgeest die die „snelle reactie winnen is, betrouwbaarheid, oplettendheid“

De capaciteit te dienen en het benzinestation zijn de spiegel om sterkte van merk te tonen. ook is het het zichtbare hulpmiddel om klanten te steunen. De Dahometer besteedt veel aandacht aan het opleidende personeel over technologie om ervoor te zorgen de klanten de betrouwbare producten en de dienst zouden krijgen. verzeker ook de capaciteit om door het gehele proces, zoals technisch overleg, bedrijfs behandeling, installatie te krijgen en het zuiveren, de naverkoopdienst., de Meteropstelling 4 van enz. Daho verschillende klantenservice rond in China, worden zij gevestigd respectievelijk in Dongguan, ShenZhen, Peking, en HangZhou. In Dongguan, wij bouwden het Testende Centrum in Aug.2013. Alles bij elkaar, moet wat wij deden verbetering bij de kwaliteitsdienst maken om allerlei de eisen van klanten te ontmoeten.

Aangezien voor uitstekende kwaliteit en de attente dienst achtervolg, Daho-wordt het merk van de Meter sterker en sterker dien stap voor stap door klanten voorbij hun verwachting. Geleidelijk aan spreekt de markt goed van dit merk. en definitief plaatsen de klanten afhankelijkheid van het. Met dit soort hulp, Daho-Metervooruitgang aan het front met de ingediende dichtheid.

De toekomst hangt af van waar wij ons bevinden, kan de innovatie maken dromen kwam waar. de meter van doeldaho staat te raken op het punt is de globale leider van densimetermerk te worden. wij zullen op de professionele weg plakken, zullen de pragmatische en bereidende geest, houden om steun te verlenen om het analyseren van testende precisie voor alle industrieën te verbeteren en zullen maken tot duurzame ontwikkeling voor de maatschappij bijdragen, lever ook ook onze pygmy inspanning voor de „Droom van China“.

Contactgegevens
DongGuan HongTuo Instrument Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Julie Zhong

Tel.: 86-769-2240-3424

Fax: 86-769-2318-1253

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)